Warning: The magic method WC_Stripe::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/a/8/lindalundquist.se/httpd.www/lilunprops/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-stripe/woocommerce-gateway-stripe.php on line 110 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\Admin\FeaturePlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/a/8/lindalundquist.se/httpd.www/lilunprops/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-admin/src/FeaturePlugin.php on line 316 Om – Lilun Props – For Little Ones
Hoppa till innehåll

Om Tallvide Photo Props

gravidfotografering_gravidfotograf_goteborg_partille_linda_4

Tallvide drivs av mig Linda Lundquist, en nyföddfotograf som av både ekonomiska, miljömässiga och kreativa skäl började skapa min egen nyföddrekvisita. När jag började fotografera nyfödda fanns det ingen svensk leverantör som kunde erbjuda det jag ville ha och som ny fotograf fanns där inte ekonomi att beställa allt utomlands ifrån.

Så jag började sätta ihop saker jag hittade hemma i pyssellådorna och gå på second hand för att införskaffa mer material. Miljön är viktig för mig och därför försökte jag i största möjliga mån använda mig av återbrukat material som t.ex. spetsar från loppisar eller stickade tröjor som sys om till mössor.

Det finns så mycket man kan skapa av material som redan har använts och jag älskar att kunna ge en gammal tröja eller en omsorgsfullt virkad spets ett helt nytt liv och syfte.

Idag vill jag dela med mig av det jag skapar till andra nyfödd- och barnfotografer. Jag har tagit med mig miljötänket och använder fortsatt mycket återbrukat material uppblandat med lite nytt. Med Tallvide vill jag kunna erbjuda dig möjligheten att köpa “nytt” men samtidigt vara lite snällare mot miljön.⁠

Jag är så tacksam att du vill vara med på min resa och stötta mig i mitt återbruk.

Följ Tallvide på Instagram